Våra Samarbetspartners

Vi har som ambition att alla kunder skall känna trygghet i sin bilaffär. Lika enkelt som det ska vara att besöka oss ska det också vara att äga en bil som är inköpt av Autobolaget. Därför erbjuder vi ett stort utbud av tilläggstjänster som förenklar bilägandet - finansiering, försäkring, garanti, tillbehör och diverse verkstadstjänster.

Wasa Kredits affärsidé handlar om att jobba snabbt, enkelt och med ett personligt engagemang för dig som kund. Därför har wasa Kredit ett genomarbetat koncept för leasing, avbetalningar. Det betyder bland annat enkla, tydliga rutiner och snabba kreditbesked.

Delbetalning – betala i lagom portioner. Med Ecsters delbetalning kan du handla idag och betala i en takt som passar dig! Du ansöker enkelt hemma och får besked direkt på skärmen. Med lånelöftet beviljat behövs ingen kreditprövning i butiken. Om du hellre vill, kan du ansöka om lånelöfte på plats hos din handlare. Ditt lånelöfte gäller i en månad.

Vi erbjuder garanti via Autoconcept. I stort sett alla bilar går att få med extragaranti genom Autoconcept. Det innebär att långväga kunder kan få sin bil lagad på sin hemort av valfri märkesverkstad, utan självrisk! Det kallar vi trygghet!